hu

Provánszi göngyölt nyúl, Vad receptek

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Provánszi göngyölt nyúl - Vadételek


Updated: 2017-01-10 Wiandt Gábor | Google+ | Twitter | Facebook

Vad receptek

PROVÁNSZI GÖNGYÖLT NYÚL

Hozzávalók:
1 nyúlgerinc és combok,
20 dkg kolozsvári szalonna,
olaj,
2 vöröshagyma,
1 kanál paradicsompüré,
só, bors, majoranna.
A provánszi göngyölt nyúl készítése:
A nyulat sóval, törött borssal, majoránnával dörzsöljük be, kisebb darabokra vágjuk, és egyenként húsos szalonnaszeletekbe göngyöljük, fogpiszkálóval vagy hústűvel megtűzzük.
Tűzálló tál aljára egy kevés olajat öntünk, erre egy sor karikára vágott vöröshagymát terítünk, és egymás mellé ráültetjük a becsomagolt húsdarabokat.
(Nyáron még körülrakjuk cikkekre vágott paradicsommal, és majoránna helyett rozmaringgal fűszerezhetjük.)
A sütőben addig sütjük, míg a hús meg nem puhult, és a szalonna piros-ropogósra nem sült.
Tálalás előtt paradicsompürével ízesítjük a levét, és abban az edényben adjuk asztalra, amelyben sütöttük.
<<< vad ételek
provánszi göngyölt nyúl, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Provánszi göngyölt nyúl



Fő profilunk a kertészet kertészet
Ha van ideje, jöjjön, és nézzen körül
kertészeti webáruház oldalainkon.

Wiandt Kertészet Kertészkedés dísznövények gyümölcsfák tavi növények