Sertés receptek - Paprikás pecsenye

  • 2018-11-27

Paprikás pecsenye, Hozzávalók:

8 szelet karaj,
10 dkg liszt,
2 gerezd fokhagyma,
3 dl tej,
1 dkg pirospaprika,
só,
olaj

Paprikás pecsenye készítése :

A hússzeleteket kiverjük, egy kicsit megsózzuk,
majd fokhagymás tejbe tesszük néhány órára (legjobb előző este betenni).

Sütés előtt kivesszük a tejből, megtörölgetjük, paprikás lisztbe forgatjuk, és zsírban, kis lángon megsütjük.

Tört vagy reszelt burgonyával tálaljuk.

sertéshúsos ételek

Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Paprikás csirke tejfölösen
Paprikás hal sütve
Paprikás pecsenye
Paprikás ponty
Paprikás sós rudacska