hu

Paprikás hal sütve, Hal ételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Paprikás hal sütve


Updated: 2017-02-21 Wiandt Gábor | Google+ | Twitter | Facebook

Halételek

Paprikás hal sütve

Hozzávalók:
1 kg hal (lehet bármilyen hal),
20 dkg füstölt szalonna,
25 dkg zsír,
2 dl tejföl,
pirospaprika,
só.
Paprikás hal sütve elkészítése:
A halat megnyúzzuk, majd fölszeleteljük, kb. 2 cm-es szeletekre. Szalonnával megspékeljük, sózzuk, majd a paprikával bedörzsöljük. A szeleteket ezután a tepsiben már felolvasztott zsírba helyezzük, és a sütőben megsütjük. Ha szép pirosra sült, óvatosan kiszedjük, a levét pedig föleresztjük fejföllel.
Tálaláskor jól megöntözzük az addig melegen tartott halat a lével. Köríthetjük burgonyával, rizzsel.

Paprikás csirke tejfölösen
Paprikás hal sütve
Paprikás pecsenye
Paprikás ponty
Paprikás sós rudacska
Paprikás tejfölös szelet
Paprikás töltött karaj
Paprikás zöldbab
Paprikás zöldbabfőzelék
Paprikaleves