hu

Paprikás hal sütve, Hal ételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Paprikás hal sütve


Halételek

Paprikás hal sütve

Hozzávalók:
1 kg hal (lehet bármilyen hal),
20 dkg füstölt szalonna,
25 dkg zsír,
2 dl tejföl,
pirospaprika,
só.
Paprikás hal sütve elkészítése:
A halat megnyúzzuk, majd fölszeleteljük, kb. 2 cm-es szeletekre. Szalonnával megspékeljük, sózzuk, majd a paprikával bedörzsöljük. A szeleteket ezután a tepsiben már felolvasztott zsírba helyezzük, és a sütőben megsütjük. Ha szép pirosra sült, óvatosan kiszedjük, a levét pedig föleresztjük fejföllel.
Tálaláskor jól megöntözzük az addig melegen tartott halat a lével. Köríthetjük burgonyával, rizzsel.

Paprikás csirke tejfölösen
Paprikás hal sütve
Paprikás pecsenye
Paprikás ponty
Paprikás sós rudacska
Paprikás tejfölös szelet
Paprikás töltött karaj
Paprikás zöldbab
Paprikás zöldbabfőzelék
Paprikaleves

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből