Nyúlpecsenye magyarosan - Vadhús receptek

  • 2018-11-27

Vad receptek

NYÚLPECSENYE MAGYAROSAN, Hozzávalók:

1 nyúlgerinc egy pár combbal,
2 citrom,
1 csomó vegyes zöldség,
5 dkg füstölt szalonna,
1 fej hagyma,
1 dl tejföl

Nyúlpecsenye magyarosan elkészítése

A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk. Füstölt szalonnával megtűzdeljük, és citromlével bedörzsölve állni hagyjuk 1-2 órán át.
A tetejére zsírt rakunk, és a gyengén sózott nyulat előmelegített sütőben, felső lángon kezdjük sütni.
Közben saját levével locsolgatjuk.
A félpuha húst megszórjuk a tisztított, karikára vágott vegyes zöldséggel és a szeletelt hagymával. A kész pecsenyét saját piros mártásával tálaljuk, melybe egy kevés tejfölt tettünk.
burgonyapürét adunk hozzá.

<<< vad ételek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Nyúlpecsenye magyarosan