Hideg mártások - Mustáros paradicsommártás

  • 2018-11-27

Mártások

MUSTÁROS PARADICSOMMÁRTÁS, Hozzávalók:
1 üveg ketchup,
2 evőkanál citromlé,
1 csokor petrezselyem,
2 evőkanál mustár,
1 közepes vöröshagyma,
1 dl bor,
1 kiskanál vágott tárkonylevél,
1 mokkáskanál törött bors.
A mustáros paradicsommártás készítése:
A vöröshagymát, petrezselymet, tárkonyt finomra vágjuk.
Összekeverjük a borssal, a Ketchuppal, mustárral és törött borssal.
Melegen és hidegen is tálalhatjuk húsokhoz, ízesíthetünk vele salátákat, hideg tálakat.

<<< mártások


Mustáros paradicsom
Mustáros paradicsom mártás
Mustáros paradicsom saláta
Mustáros sertéscomb
Mustáros vaddisznócomb
Mustáros vitamin saláta
Mustáros zöldbab