Mustáros paradicsommártás - hideg mártások

  • Frissítve: 2019-09-14  

   Mártások,    Almás ételek,    Rétes, felfújt, puding

MUSTÁROS PARADICSOMMÁRTÁS, Hozzávalók:

1 üveg ketchup,
2 evőkanál citromlé,
1 csokor petrezselyem,
2 evőkanál mustár,
1 közepes vöröshagyma,
1 dl bor,
1 kiskanál vágott tárkonylevél,
1 mokkáskanál törött bors.
A mustáros paradicsommártás készítése:
A vöröshagymát, petrezselymet, tárkonyt finomra vágjuk.
Összekeverjük a borssal, a Ketchuppal, mustárral és törött borssal.
Melegen és hidegen is tálalhatjuk húsokhoz, ízesíthetünk vele salátákat, hideg tálakat.

<<< mártások


Mustáros paradicsom
Mustáros paradicsom mártás
Mustáros paradicsom saláta
Mustáros sertéscomb
Mustáros vaddisznócomb
Mustáros vitamin saláta
Mustáros zöldbab