Milanói ropogós

Milanói ropogós, Hozzávalók:

5 dkg főtt csirkehús,
20 dkg főtt füstölt marhanyelv,
20 dkg főtt makaróni,
2 evőkanál reszelt parmezán sajt,
2,5 dl fehérmártás,
zsemlemorzsa,
liszt,
vaj,
2 tojás,
zsír,
zöldpetrezselyem,
3 citrom,
szerecsendió,
só,
bors.
Milanói ropogós készítése :
A húsokat és a makarónit megdaráljuk, összekeverjük fehérmártással, reszelt sajttal. Fűszerezzük és összeforraljuk. Levesszük a tűzről, egy tojást keverünk bele, és lehűtjük.
Hidegen kis rudacskákat formázunk belőle, és forró zsírban megsütjük.
Rántott petrezselymet és citromot adunk hozzá. almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Milanói ropogós