Makaróni milánói módra

Makaróni milánói módra, Hozzávalók:

50 dkg makaróni,
7 dkg vaj,
7 dkg zsír,
5 dkg hagyma,
10 dkg gomba,
15 dkg sonka,
2 dkg paradicsompüré,
cukor,
só,
bors,
15 dkg sajt.
Makaróni milánói módra készítése :
A makarónit összetördeljük, és forrásban levő vízbe téve puhára főzzük. Leszűrve a következő anyagokkal keverjük össze: a finomra vágott hagymát zsírban puhára pároljuk, hozzáadjuk a tisztított, szeletelt gombát, s addig pároljuk, míg a levét el nem főtte, és zsírjára nem sült. Akkor hozzáadjuk a finomra vágott sonkát, a reszelt sajt felét, a paradicsompürét, cukrot, sót, törött borsot és a vaj felét. Elkeverjük a makarónival, a vaj másik felét rádaraboljuk, megszórjuk a maradék sajttal, és előmelegített sütőben 15-20 percig takaréklángon sütjük. almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Makaróni milánói módra