Koppenhágai karfiolsaláta

KOPPENHÁGAI KARFIOLSALÁTA, Hozzávalók:
1 kg karfiol,
50 dkg kukoricakonzerv,
6 paradicsom,
2 dl kefir,
2 tubus majonéz,
1 kiskanál porcukor,
1 csomó zellerzöld,
só, törött bors,
1 kiskanál citromlé.
Koppenhágai karfiolsaláta készítése :
A karfiolt rózsáira szedve sós vízben megfőzzük, elkeverjük a kukoricakonzervvel, a cikkekre vágott paradicsommal.
A kefirt simára keverjük sóval, törött borssal, a majonézzel, a porcukorral, a finomra vágott zellerzölddel és a citromlével.
A salátát jól elkeverjük, és néhány órán át hűtőszekrényben hűtjük.

koppenhágai karfiolsaláta, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Koppenhágai karfiolsaláta