Saláták, Saláta receptek - Káposztasaláta olasz módon

KÁPOSZTASALÁTA OLASZ MÓDON, Hozzávalók:
50 dkg fejes káposzta,
2 narancs,
20 dkg sárgarépa,
ecet, olaj, só,
bors, cukor.
Káposztasaláta olasz módon készítése :
A káposztát vékonyan legyaluljuk és besózzuk.
Egy fél óráig állni hagyjuk, azután kinyomkodjuk, majd összekeverjük a vékony szeletekre vágott naranccsal és a reszelt sárgarépával.
Ecetből, olajból salátalevet készítünk, ízesítjük borssal és egy kevés cukorral, és a káposztára öntjük.
Legalább 1-2 órát álljon a salátalében. Lehűtve tálaljuk.

káposztasaláta olasz módon, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Káposztasaláta olasz módon