Japán sertéssült

Japán sertéssült, Hozzávalók:

1 kg sertéscomb,
15 dkg zeller,
köménymag,
só,
2 evőkanál mustár,
2 dkg liszt,
1 dl olaj,
1 fej vöröshagyma.
Japán sertéssült készítése :
A sertéscombot fölszeleteljük, kiverjük, és őrölt köménymaggal bedörzsöljük. (Fel is csavarhatjuk, de akkor át kell kötnünk.)
A hagymát, a zellert vékonyan fölszeleteljük, illetve metéltre vágjuk. A zsírban először a lisztbe mártott hússzeleteket pirítjuk meg, majd utána a hagymát és a zellert, hozzáadjuk a mustárt, egy kevés vizet, és puhára pároljuk. Zsírjára sütjük és tálaljuk.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Japán sertéssült