Húsos táska oroszosan
- 2019-05-02 Rizses és tészás egytálételek, Makaróni
 
Húsos taska oroszosan, Hozzávalók:
50 dkg sertésszív, 
        10 dkg vaj, 
        10 dkg zsír, 
        5 dkg hagyma, 
        40 dkg liszt,
        3 dkg só, 
        1 g bors,
        egy fél csomó petrezselyem, 
        2 tojás, 
        3 dl tejföl.
         Húsos taska oroszosan készítése :
        A sertésszívet puhára főzzük, megdaráljuk, és finomra vágott hagymával 
        lepirítva, sóval, borssal ízesítjük.
        A gyúrt tésztát kinyújtjuk, a masszával derelyeszerűen megtöltjük, és 
        sós vízben kifőzzük. 
        Tálaláskor megvajazzuk, és tejfölt adunk hozzá.
      
Húsos taska oroszosan
