Húsos taska oroszosan

Húsos taska oroszosan, Hozzávalók:

50 dkg sertésszív,
10 dkg vaj,
10 dkg zsír,
5 dkg hagyma,
40 dkg liszt,
3 dkg só,
1 g bors,
egy fél csomó petrezselyem,
2 tojás,
3 dl tejföl.
Húsos taska oroszosan készítése :
A sertésszívet puhára főzzük, megdaráljuk, és finomra vágott hagymával lepirítva, sóval, borssal ízesítjük.
A gyúrt tésztát kinyújtjuk, a masszával derelyeszerűen megtöltjük, és sós vízben kifőzzük.
Tálaláskor megvajazzuk, és tejfölt adunk hozzá. almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Húsos taska oroszosan