Rizses és tészás egytálétel receptek - Húsos makaróni

  • 2018-11-27

Húsos makaróni, Hozzávalók:
30 dkg sertéshús (lapocka),
3 tojássárgája,
1 evőkanál vaj,
só,
bors,
2 kanál zsemlemorzsa,
1 dl olaj,
25 dkg makaróni.
Húsos makaróni készítése :
A húst sütőben szép pirosra sütjük, majd vékony csíkokra fölszeleteljük. (Készíthető maradék húsból is.) A tojássárgákat elkeverjük egy evőkanál vajjal, megsózzuk, megborsozzuk, hozzákeverjük a húst. A makarónit sós vízben megfőzzük, jól lecsöpögtetjük, és a húshoz keverjük. Mély tűzálló tálat megolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, és beletesszük a húsos makarónit. Sütőben 25-30 percig sütjük. almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Húsos makaróni