hu

Hideg hal, Halételek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Hideg hal


Halételek

Hideg hal

Hozzávalók:
45 dkg tonhal,
10 szem szőlő,
2 kanál citromlé,
1 dl fehér bor,
petrezselyem,
olaj,
só.
Hideg hal elkészítése:
A tengeri halat citromlével bepermetezzük, és egészen kevés zsiradékban, lefedett edényben megpároljuk. (Ha van teflonedényünk, abban, mivel a legcsekélyebb zsiradékkal sem ragad oda.) Párolás után a halat lehűtjük, majd apró darabokra szeleteljük, és 10 nagy szőlőszemet adunk hozzá. Két kanál citromlével és a fehér borral megöntözzük, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, és zöldsaláta-levelekre rakva tálaljuk.

Hideg cseresznyeleves
Hideg gesztenyetorta
Hideg hal
Hideg őszibarackleves
Hideg paradicsomleves
Hideg ribizlileves
Hideg vaddisznó szeletek
Hideg zöldség krémleves
Hideg zöldségleves

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből