Csokoládés vaníliás koszorú recept

Csokoládés vaníliás koszorú, Hozzávalók:

20 dkg liszt,
15 dkg margarin,
4 dkg porcukor,
3 tojássárgája,
reszelt citromhéj,
1 csomag vaníliás cukor,
5 dkg kakaó.

Csokoládés vaníliás koszorú elkészítése:

A hozzávalókat a kakaó kivételével gyúródeszkán összedolgozzuk.

Kétfelé osztjuk.

Az egyik részbe belekeverjük a kakaót. Mind a két adag tésztát fél cm vastagra nyújtjuk, és cakkos szaggatóval kiszúrjuk.

Tepsire rakjuk, és mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
Ha a tészta már kihűlt, egy világos és egy sötét karikát sűrű csokoládékrémmel összeragasztunk.

   Csokoládészelet    Csokoládétekercs