Sós sütemények, szendvicsek - Virsli porhanyós tésztában

  • Frissítve: 2019-09-14  

Sós sütemények

VIRSLI PORHANYÓS TÉSZTÁBAN, Hozzávalók:
10 dkg vaj,
15 dkg liszt,
só,
1 tojássárgája,
1-2 kanál tejföl.
Virsli porhanyós tésztában elkészítése:
A fenti anyagokból pogácsa keménységű tésztát gyúrunk.
A tésztát kinyújtjuk, és akkora kockákat vágunk belőle, hogy egy negyed virsli vagy kockára vágott párizsi beleférjen.
A két végén a szélét felhajtjuk, és tojásfehérjével megkenve sütjük.
<<< sós sütemények, szendvicsek
virsli porhanyós tésztában, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Virsli porhanyós tésztában