Vinaigrette-Mártás, Mártások

Receptek

Hideg mártások - Vinaigrette-mártás

  • Frissítve: 2019-09-14  

   Mártások,    Almás ételek,    Rétes, felfújt, puding

VINAIGRETTE-MÁRTÁS, Hozzávalók:
1/2 dl olaj,
1/2 dl ecet vagy citromlé,
2 kemény tojás,
só, bors,
1 savanyú uborka,
10 szem kapribogyó,
tárkony,
metélőhagyma,
1 dl tejföl.
A vinaigrette-mártás készítése:
A tojásokat nagyon apróra vágva elkeverjük az olajjal, citromlével, tejföllel.
Hozzáadjuk a sót, borsot, kaprit, uborkát, tárkonyt, metélőhagymát is nagyon finomra vágva.
Hideg halételekhez és egyéb hideg előételekhez adható.

<<< mártások

vinaigrette-mártás, vadételek, leves

Vinaigrette-mártás