Vagdalt nyúlhús - Vadhús receptek

  • 2018-11-27

Vad receptek

Vagdalt nyúlhús, Hozzávalók:
2 nyúlcomb,
1 vöröshagyma,
só,
pirospaprika,
petrezselyem,
1 tojás,
2 tejbe áztatott zsemle,
zsír.
Vagdalt nyúlhús készítése:
A nyúlhúst lefejtjük a combokról, megdaráljuk, zsírban sült, reszelt vöröshagymával, sóval, pirospaprikával, apróra vagdalt petrezselyemmel, egy egész tojással s a kicsavart zsemlékkel jól összedolgozzuk. Zsírozott tepsiben nyúlgerincszerűen megformázzuk, megkenjük zsírral, és sütőben szép pirosra sütjük.
Közben forró tejfölös zsírral öntözgetjük.
<<< vadhús receptek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Vagdalt nyúlhús