Vagdalt nyúlcomb - Vadhús receptek

  • 2018-11-27

Vad receptek

Vagdalt nyúlcomb, Hozzávalók:
2 hátsó nyúlcomb,
15 dkg füstölt szalonna,
1 tejbe áztatott zsemle,
1 tojás,
só,
zsír,
1 dl tejföl, citromlé,
1 tojás sárga,
egy kanál liszt.
Vagdalt nyúlcomb készítése:
A két hátsó combról lefejtjük a húst, s megdaráljuk a füstölt szalonnával, a zsemlével. Összekeverjük a tojással, sóval és fűszerekkel. A masszából hosszúkás cipót formálunk, 2-3 kanál zsírral, egy kevés vízzel a sütőben megsütjük. A levéből tejföllel, vízzel, citromlével, tojás sárgájával és a liszttel mártást készítünk, s ráöntjük a tálra rakott, fölszeletelt húsra.
<<< vadhús receptek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Vagdalt nyúlcomb