Töltött libanyak

Kacsa, Liba és Pulyka receptek - Töltött libanyak

  • Frissítve: 2019-09-14  

Töltött ételek   Kacsa, Liba, Pulyka receptek

Töltött libanyak

Töltött libanyak hozzávalók:
1 tejben megáztatott zsemle,
1 tojás,
1 kis fej hagyma,
petrezselyem,
majoránna,
egy kevés főtt zöldség,
a nyakról lefejtett hús,
2 evőkanál zsír,
só,
bors.

Töltött libanyak elkészítése:
Akkor készítjük, ha a liba aprólékából levest főztünk, és a főtt libanyakról lehúzzuk a bőrét. Ezt a bőrt töltjük a következő töltelékkel.
A zsemlét kicsavarjuk, összemorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, majd a húst és a zöldségféléket darálva, az 1 evőkanál zsírban pirított reszelt hagymát, a fűszereket és összekeverjük.
A libanyak egyik végét zsineggel szorosan összekötözzük, betöltjük a tölteléket, bekötjük a másik végét. Egy evőkanál forró zsírban megforgatjuk, és a sütőben pirosra sütjük

<<< kacsa, liba pulyka receptek

Töltött ételek