Zöldséges étel receptek - Román padlizsán

  • Frissítve: 2019-09-14  

Román padlizsán, Hozzávalók:
60 dkg padlizsán,
50 dkg darált hús,
2 fej hagyma,
25 dkg paradicsom,
só,
bors,
2 tojás,
tejföl,
olaj.
Román padlizsán elkészítése:
A padlizsánt fölszeleteljük, és lisztbe mártva olajban kisütjük. A hagymát egy kevés olajban megpároljuk, rátesszük a darált húst, sót, borsot, 10 dkg paradicsomot, és puhára pároljuk. Rétegesen tálba rakjuk a padlizsánt, a húsos mártást, tetejére teszszük a megmaradt paradicsomszeleteket, leöntjük a tojással kevert tejföllel, és a sütőben megsütjük. <<< Zöldséges étel receptek Zöldséges ételek

Román padlizsán