Rablóhús nyárson

Rablóhús nyárson, Hozzávalók:

25 dkg szűzpecsenye,
25 dkg marhabélszín,
20 dkg sertésmáj,
15 dkg füstölt szalonna,
3 fej vöröshagyma,
15 dkg kolbász,
15 dkg gomba fej,
só,
bors,
liszt,
3 dl olaj.
Rablóhús nyárson készítése :
A különféle anyagokat négy egyenlő részre osztjuk, vékony szeletekre vágva (kb. 4 cm-es szeletkékre).

Sózzuk, megborsozzuk, majd kb. 15 cm hosszú hurkapálcikákra fűzzük.

A marhahús mellé szalonna, utána hagyma következzék.

A két végén gombafejjel fejezzük be. Megszórjuk liszttel, és forró, bő olajban pirosra sütjük. Hasábburgonyával és vegyes salátával tálaljuk.

Szűzpecsenyéből készült ételek