Torta receptek - Puncstorta
- Frissítve: 2025-07-03
 
Puncstorta, Hozzávalók:
14 dkg cukor, 
        10 dkg liszt,
        6 tojás,
        citromhéj;
        krém:
        2 szelet csokoládé, 
        8 dkg mandula, 
        12 dkg cukor,
        4 kanál rum,
        baracklekvár
        Puncstorta elkészítése:
        A hozzávalókból két vékony piskótalapot sütünk, és a lapokat kihűtjük. 
        Az egyiket csokoládémázzal vonjuk be, és forró vízbe mártott késsel 4 
        x 4 cm-es négyzetekre vágjuk fel. A másik lapra rákenjük a kakaós cukorral 
        elkevert kemény tejszínhabot, a csokoládéval bevont lapocskákat ráhelyezzük, 
        és forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük, mint a krémes lepényt.
        
        <<< torták  
felfújt receptek, judit torta
      
Puncstorta
