Torta receptek - Puncstorta

  • 2018-11-27

Puncstorta, Hozzávalók:
14 dkg cukor,
10 dkg liszt,
6 tojás,
citromhéj;
krém:
2 szelet csokoládé,
8 dkg mandula,
12 dkg cukor,
4 kanál rum,
baracklekvár
Puncstorta elkészítése:
A hozzávalókból két vékony piskótalapot sütünk, és a lapokat kihűtjük. Az egyiket csokoládémázzal vonjuk be, és forró vízbe mártott késsel 4 x 4 cm-es négyzetekre vágjuk fel. A másik lapra rákenjük a kakaós cukorral elkevert kemény tejszínhabot, a csokoládéval bevont lapocskákat ráhelyezzük, és forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük, mint a krémes lepényt.
<<< torták, almás diós meggyes káposztás rétes, pudingok, felfújtak, puding receptek, rétes receptek, felfújt receptek, judit torta

Puncstorta