Saláták, Saláta receptek - Parajsaláta 2.

  • 2018-11-27

Saláta receptek

Parajsaláta 2., Hozzávalók:
60 dkg paraj,
2 tojássárgája,
1 kanál mustár,
petrezselyem,
1 kanál vágott metélőhagyma,
2 kemény tojás,
citromlé,
2 dl tejföl,
1 dl olaj,
só,
bors,
egy csipet porcukor.
Parajsaláta 2. készítése :
A parajt gondosan megmossuk, szárát letisztítjuk, a parajt megszárítjuk, majd metéltre vágjuk.
A tojássárgákat az olajjal lassan, cseppenként kikeverjük. Hozzákeverjük a mustárt, a tejfölt, a megfelelő mennyiségű citromlevet, sót, borsot, metélőhagymát, zöldpetrezselymet, egy csipet porcukrot. Belekeverjük az apróra vágott kemény tojást, amelyből egy keveset hagyjunk a díszítéshez, és elkeverjük a vágott parajjal.
alma-zeller saláta, saláták, saláta receptek, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Parajsaláta 2.