Olasz rántott hús

OLASZ RÁNTOTT HÚS, Hozzávalók:

8 szelet karaj,
15 dkg ilmici sajt,
1 tojás, liszt,
zsemlemorzsa,
1/2 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
só, bors, kakukkfű,
2 kanál paradicsompüré,
2 dl olaj,
40 dkg paradicsom
1/2 dl bor,
10 dkg reszelt sajt

Olasz rántott hús elkészítése

Egy kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sót, borsot és pároljuk.
Néhány perc múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, a bort, a kakukkfüvet, és fedő alatt kb. 25 perc alatt sűrűre főzzük.
A hússzeleteket kiverjük, panírozzuk, és forró olajban kirántjuk.
Forró, lapos tűzálló tálra rakjuk a húsokat, mindegyikre egy vékony szelet sajtot teszünk.
Meglocsoljuk a mártással, újra sajt, majd újra mártás következik.
Megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben megsütjük.

Olasz bableves
Olasz csirke
Olasz rizsleves
Olasz sajtos duzma
Olasz saláta
Olasz töltött paradicsom
Olasz vagdalthús