Nyúlgerinc tejfölös mártásban - Vadhús receptek

  • Frissítve: 2023-09-02  

Vad receptek

NYÚLGERINC TEJFÖLÖS MÁRTÁSBAN, Hozzávalók:

2 nyúlgerinc,
só, bors,
10 dkg füstölt szalonna,
5 dkg zsír,
1 hagyma,
3 dkg liszt,
2 dl tejföl,
mustár, szegfűbors.
A nyúlgerinc tejfölös mártásban készítése:
A nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel befedjük, és forró zsírban 1/2 órát sütjük.
Finomra vágott hagymát adunk hozzá, megpirítjuk, beleszórunk egy kevés lisztet, a tejfölt, és a szükséges mennyiségű vizet öntjük hozzá. Kb. 25 percig pároljuk.
Ízesítjük mustárral és egy kevés őrölt szegfűborssal.
<<< vad ételek
nyúlgerinc tejfölös mártásban, vadételek, leves

Nyúlgerinc tejfölös mártásban