Nyúl vörösborban - Vadhús receptek

  • 2018-11-27

Vad receptek

NYÚL VÖRÖSBORBAN, Hozzávalók:
1,5 kg nyúlhús,
só, bors, kakukkfű, rozmaring,
15 dkg szalonna,
1 hagyma,
7 dl vörös bor,
20 dkg gomba,
2 dkg pirospaprika,
paradicsompüré,
3 dkg liszt,
cayenni bors,
metélőhagyma,
1 húsleveskocka,
paradicsompaprika.
A nyúl vörös borban készítése:
A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk benne a finomra vágott hagymát, paradicsompürét és a nyúldarabokat.
Sózzuk, fűszerezzük, és vörös borral fölengedjük, megpároljuk.
Amikor majdnem megpuhult, beletesszük a feldarabolt gombát és a paradicsompaprikát.
Ha megfőtt, behabarjuk, és tálalás előtt megszórjuk metélőhagymával.
Sós burgonyát adunk hozzá.
<<< vad ételek
nyúl vörös borban, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Nyúl vörös borban