Metélőhagyma mártás 2.

  • 2018-11-27

   Mártások,    Almás ételek,    Rétes, felfújt, puding

METÉLŐHAGYMA-MÁRTÁS II., Hozzávalók:
2 zsemle,
4 kemény tojás,
1/2 dl olaj,
2 dl tejföl,
1 csomó metélőhagyma,
só, bors,
citrom.
A metélőhagyma mártás 2. készítése:
A meghámozott zsemléket vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk, és szitán áttörjük.
A kemény tojásokat is átpasszírozzuk, és lassan összekeverjük az olajjal.
A fűszerekkel ízesítjük, hozzáadjuk a zsemlepépet, a tejfölt, a citromlevet és a finomra vágott metélőhagymát.
Erősen kikeverjük, és hidegen tálaljuk.

<<< mártások

metélőhagyma mártás 2., vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Metélőhagyma mártás 2.