Halételek, hal receptek - Fokhagymás csuka


Frissítve: 2017-10-22

Halételek

FOKHAGYMÁS CSUKA

Hozzávalók:
1,2 kg csuka (de készíthetjük más halból is, például süllőből, keszegből, dévérből),
4 gerezd fokhagyma,
1 kiskanál pirospaprika,
3 kanál liszt,
1 dl olaj, só.
A fokhagymás csuka készítése:
A halakat megtisztítjuk, és egészben hagyva jó sűrűn bevagdaljuk.
Megsózzuk, meghintjük törött borssal, és forró olajban vagy roston, ropogós pirosra sütjük.
Ezután zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
Nyáron paradicsomsalátát, hasábburgonyát adjunk mellé.
fokhagymás csuka, halételek, hal receptek, csuka, süllő, keszeg, fokhagyma, pirospaprika

Fokhagymás csuka
Fokhagymás dagadó
Fokhagymás fejessaláta
Fokhagymás patiszon
Fokhagymás ponty
Fokhagymás tojás

Halfajok
Fogas

Receptek