Csirke veronai módra - Csirkehús receptek

Hozzávalók:

2 csirke negyedekre vágva,
só, bors, liszt,
6 evőkanál olívaolaj,
2 fej hagyma,
3 karotta kockára vágva,
egy fél doboz paradicsompüré,
egy fél üveg olívabogyó.

A csirke veronai módra készítése:

A csirkedarabokat megsózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, megsütjük olívaolajban, és kiveszszük.

A hagymát, a karottát megpirítjuk, a paradicsompürét és a csirkedarabokat hozzáadjuk, és lefedve, kis lángon, kb. 30 percig pároljuk, szükség szerint levet öntünk utána.
Végül felezett olívabogyót adjunk hozzá, és a mártást pikánsan ízesítjük.
Az ételt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk. Adhatunk hozzá salátát is.