Brüsszeli saláta

BRÜSSZELI SALÁTA, Hozzávalók:
25 dkg párolt zöldborsó (mirelit),
10 dkg fehérrépa,
15 dkg sárgarépa,
15 dkg spárga,
15 dkg gomba,
20 dkg sajt,
15 dkg majonéz,
só, bors,
2 evőkanál mustár,
1 citrom leve,
ecet,
3 evőkanál apróra vágott petrezselyem,
szerecsendió,
citromfű.

Brüsszeli saláta készítése :

Valamennyi zöldfélét külön-külön sós vízben megpároljuk, majd tálba téve a többi anyaggal jól elkeverjük.

A sajtot 1 cm-es kockákra vágjuk (ilmici, edami sajtot vegyünk hozzá, de tehetünk többféle sajtot is, annál ízletesebb), és úgy keverjük bele.

A tetejét petrezselyemmel megszórjuk, esetleg egy kanál vágott metélőhagymával is, és jól lehűtve tálaljuk.
brüsszeli saláta, vadételek, leves

Brüsszeli saláta