hu
Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Borsos mártás vadhúsokhoz - Mártások, Meleg mártás



Mártások

BORSOS MÁRTÁS VADHÚSOKHOZ

Hozzávalók:
1 kg vadhús,
4 póréhagyma,
3 vöröshagyma,
2 sárgarépa,
3 babérlevél,
1 késhegynyi szerecsendió,
50 dkg sonka,
1/2 dl ecet,
1 dkg fehérbors,
5 dl vörös bor,
só, vaj.
Borsos mártás vadhúsokhoz készítése :
Vajban megpároljuk a póréhagymát, az apróra vágott vöröshagymát, a feldarabolt sárgarépát, a babérleveleket, az őrölt szerecsendiót, a kockára vágott vadhúst, annak a csontjait, a nyers füstölt sonkát.
Az ecetben főzzünk 1 dkg gorombára őrölt fehérborsot, forraljuk be a negyedére, öntsük az előző anyagra, tegyük hozzá a vörös bort, és főzzük egy óra hosszat, végül törjük át.
Vadhúsokhoz kitűnő mártás.

<<< mártások

borsos mártás vadhúsokhoz , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Borsos bélszíntokány
Borsos mártás vadhúsokhoz
Borsos pecsenye
Borsos rablópecsenye
Borsos sertésragu
Borsos tokány

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből