Levesek - Vitaminleves

  • Frissítve: 2019-09-14  

Vitaminleves, Hozzávalók:
1 l húsleves,
25 dkg zsenge új répa,
egy fél zeller,
egy csomó petrezselyem.
Vitaminleves elkészítése:
Húslevest készítünk (lehet maradék vagy leveskockából való is), felforraljuk, a tűzről levéve átszűrjük. Közvetlenül tálalás előtt megtisztított nyers sárgarépát és zellergyökeret reszelünk bele, végül meghintjük a finomra vágott petrezselyemmel.
A nyers reszelt zöldség nemcsak kitűnő levesbetét, de növeli a leves vitamintartalmát is.

<<< Levesek

lencseleves fogollyal, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Vitaminleves