Marhahúsból készült ételek - Tűzdelt fehérpecsenye

  • 2018-11-27

Tűzdelt fehérpecsenye, Hozzávalók:
1 kg fehérpecsenye,
3 gerezd fokhagyma,
2 dl olaj,
só,
bors,
1 dl bor.

Tűzdelt fehérpecsenye készítése :

A húst sűrűn megtűzdeljük vékony fokhagymacsíkokkal, majd forró olajban minden oldalát pirosra sütjük.
Öntünk alá 1-2 dl húslevest, 1 dl bort, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, zsírjára sütjük, és fölszeletelve tálaljuk. bélszínszeletek rossini módra, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Tűzdelt fehérpecsenye I.