hu

Tonhal skót mártással, Hal ételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Tonhal skót mártással


Halételek

Tonhal skót mártással

Hozzávalók:
50 dkg tonhal,
2 dkg vaj,
2 dkg liszt,
4 dl tej,
2 tojás,
1 dl tejföl,
só,
bors.
Tonhal skót mártással elkészítése:
A vajból, lisztből, tejből besamelt főzünk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a 2 kemény tojás villával összetört sárgáját és kockára vágott fehérjét. Tejföllel gazdagítjuk, borssal, sóval ízesítjük.
A tonhalat besózzuk, és egy kevés vajban ropogósra sütjük: majd forró tálra fektetjük, s a mártással leöntve frissen tálaljuk.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Tonhal skót mártással

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből