Töltött diétás rostélyos

Töltött diétás rostélyos, Hozzávalók:

4 szelet csont nélküli rostélyos,
2 tojás,
2 dl tej,
5 dkg vaj,
1 dl tejföl,
2 burgonya,
5 dkg sajt,
citromhéj,
só,
liszt,
0,5 dl olaj,
1 dl bor,
1 kiskanál mustár.
Töltött diétás rostélyos készítése :
A hússzeleteket kiverjük, és kb. 2 órára tejbe áztatjuk.
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, és kicsi kockákra vágjuk.
A vajat, egy tojássárgáját, a mustárt simára keverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a kockákra vágott főtt tojást, a burgonyát, a tojás felvert habját, majd megsózzuk.
A hússzeleteket kivesszük a tejből, lecsurgatjuk, megsózzuk. Elosztjuk rajtuk az összekevert tölteléket, ezután felcsavarjuk, és hústűkkel megtűzzük. (Átköthetjük vékony zsineggel is.) Forró olajban, hirtelen, forgatva átsütjük, majd egy kevés vízzel és borral puhára pároljuk.