hu
Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Töltött csuka


Halételek

Töltött csuka

Hozzávalók:
1 csuka,
2 vöröshagyma,
1 dl olaj,
15 dkg gomba,
10 dkg sonka,
pirospaprika,
törött bors,
só.
Töltött csuka elkészítése:
A hal bőrét óvatosan lenyúzzuk, és a húsát megdaráljuk. Egy hagymát apróra vágva megpirítunk, rátesszük a gombát, később a felaprózott sonkát, megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és pirospaprikával meg a darált halhússal együtt megpároljuk.
Visszatöltjük a csuka bőrébe, és sütőben megsütjük. Rizskörítést adunk hozzá.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika
Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből