Szárnyas ételek, Csirke receptek - Töltött csirkecomb

  • 2018-11-27

Töltött csirkecomb, Hozzávalók:
8 csirkecomb,
só,
bors,
1 hagyma,
egy fél csomó petrezselyem,
1 gerezd fokhagyma (mindez finomra vágva),
1 pár debreceni,
1 tojás,
15 dkg nyers sonka finomra vágva,
4 szelet füstölt szalonna,
2 evőkanál vaj vagy margarin,
2 pohár fehér bor.
Töltött csirkecomb elkészítése:
A combokat fűszerezzük.
A hagymát, fokhagymát, debrecenit, sonkát és nyers tojást összekeverjük, a combokat megtöltjük ezzel a masszával, tetejükre fél-fél szalonnaszeletet tűzünk. A combokat zsírban aranysárgára sütjük, egy kevés bort aláöntve és félig lefedve kb. 30 percig pároljuk, közben többször öntözzük borral. <<< csirke receptek
tejfölös tyúk, szárnyas ételek, csirke receptek, csirke, olívaolaj, olívabogyó, paradicsompüré