Sertés receptek - Tavaszi nyárs

  • Frissítve: 2019-09-14  

Tavaszi nyárs, Hozzávalók:
50 dkg sertéshús,
15 dkg gomba,
15 dkg paradicsom,
15 dkg zöldpaprika,
15 dkg szalonna,
só,
bors,
mustár,
15 dkg zsír.
Tavaszi nyárs készítése :
A húst, a szalonnát és a paprikát vékony szeletekre vágjuk, a gombát, a hagymát és a paradicsomot felkarikázzuk. Felváltva szorosan a pálcikákra húzzuk.
Sózzuk, borsozzuk, és vékonyan bekenjük mustárral.
A nyársakat fogyasztás előtt bő zsírban kisütjük vagy szabad tűzön sütjük meg.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Tavaszi nyárs