Rántott sertésláb

Rántott sertésláb, Hozzávalók:

4 db sertésláb,
só,
egész bors,
2 sárgarépa,
2 fehérrépa,
1 babérlevél,
köménymag,
1,5 dl olaj,
5 dkg liszt,
2 tojás,
10 dkg zsemlemorzsa.
Rántott sertésláb készítése :
A lábakat kuktába tesszük, sóval, egész borssal, 2 sárgarépával, 2 gyökérrel, babérlevéllel, kevés köménymaggal ízesített, kb. 2 dl vízzel, kb. 40 percig pároljuk. Ha már jó puha, kicsontozzuk, szokásos módon bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Rántott sertésláb