Rétesek, Felfújtak, Pudingok - Puding készítése

  • 2018-11-27

A PUDING KÉSZÍTÉSÉRŐL, Hozzávalók: A puding készítéséről:
A pudingot vízfürdőben, gőzben párolva készítjük el.
Ehhez a tésztához feltétlenül friss tojást használjunk, mert csak akkor sikerül szépen, ha a habot jó keményre fel tudjuk verni.
A kivajazott, lisztezett vagy cukrozott formát csak háromnegyed részig töltsük meg, mert a tésztafőzés közben emelkedik.
A formát fazékba, 3 ujjnyi forró vízbe tesszük, egy kis ideig fedővel letakarva főzzük, majd a fedőt félrehúzzuk, egy kis nyílást hagyunk, és lassú forralással készre főzzük a pudingot.
Nagyon fontos, hogy betartsuk a főzési utasításokat.
<<< rétes, felfújt, puding receptek, almás diós meggyes káposztás rétes, pudingok, felfújtak, puding receptek, rétes receptek, felfújt receptek, puding készítése

Puding készítése