Sertés receptek - Polpetti

  • 2018-11-27

Polpetti, Hozzávalók:
90 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
hagyma,
petrezselyem,
morzsa,
olaj,
4 evőkanál paradicsompüré,
citromlé,
cukor.
Polpetti készítése :
A darált húst tojással, sóval, borssal, hagymával, petrezselyemmel és morzsával összekeverjük. Nyolc cipót formálunk belőle, mindkét oldalukat megmártjuk lisztben és olajban megsütjük.
A finomra vágott hagymát megpirítjuk olajban, paradicsompürével, citromlével, cukorral és sóval ízesítjük, és kis vízzel felöntve mártást csinálunk, felforraljuk, a cipókat beletesszük, és 10 percig pároljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Polpetti