hu

Petrezselymes tonhal, Halételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Perezselymes tonhal


Halételek

Perezselymes tonhal

Hozzávalók:
citrom,
vaj,
petrezselyem,
tonhal,
fokhagyma,
só.
Perezselymes tonhal elkészítése:
A tonhalat tenyérnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd bevajazott alufóliadarabokra fektetjük külön-külön. Citromlével megöntözzük, kis vajdarabkákat teszünk rá, megszórjuk egy kevés nagyon finomra vágott fokhagymával s végül gazdagon petrezselyemmel. Légmentesen becsomagoljuk a fóliákba a halszeleteket, majd sütőlemezre rakva kb. 15 percig sütjük.
Ha megsült, kibontjuk a fóliából, és előre melegített tálra rakjuk.
Adhatunk hozzá párolt zöldségféléket, parajt vagy burgonyapürét
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Perezselymes tonhal

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből