hu

Pekingi fogas, Hal ételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Pekingi fogas


Halételek

Pekingi fogas

Hozzávalók:
8 szelet fogas,
5 dl tejszín,
2 kávéskanál tea,
1 evőkanál citromlé,
2-3 kanál besamelmártás,
3 tojássárga,
3 dkg vaj,
só,
bors.
Pekingi fogas elkészítése:
Készítsünk a hal fejéből, csontjaiból, belsőrészeiből alaplevet a tejszínben. Tegyük bele az erős teát, a citromlevet, és a besamelmártást. Jól összekeverjük még a tojássárgákkal és a vajjal. Ebben a mártásban megfőzzük a 8 szelet fogast.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és meleg tálba helyezzük.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Pekingi fogas

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből