Zöldséges étel receptek - Parajlabdacsok

  • 2018-11-27

Parajlabdacsok, Hozzávalók:
50 dkg parajkrém,
10 dkg zsemlemorzsa,
3 tojás,
2 dl olaj,
fokhagyma,
só,
törött bors.
Parajlabdacsok elkészítése :
A teljesen fölengedett paraj levét csurgatjuk, megsózzuk, és elkeverjük a parajjal, 2-3 evőkanál morzsával, beletesszük a 3 tojássárgáját, a fűszerekkel is elkeverjük, majd villával óvatosan hozzávegyítjük a tojások felvert kemény habját. Szükség szerint még adunk hozzá morzsát, hogy tejbegríz sűrűségű legyen. Evőkanálnyi mennyiségeket teszünk a serpenyőbe, forró olajba. Mindkét oldalán világos barnás színt fog kapni. Kisebb lángon még néhány percig sütjük (megduzzadnak, s nehogy a közepük nyers maradjon, villával megszurkáljuk).
Azonnal kisütés után tálaljuk, mert 10-15 perc múlva összeesnek. <<< Zöldséges étel receptek Zöldséges ételek

Parajlabdacsok