Gyümölcsös édességek, krémek - Narancskosarak

  • 2018-11-27

Gyümölcsös édességek

Narancskosarak, Hozzávalók:
személyenként 1 narancs,
2 evőkanál gyümölcsíz,
1 babapiskóta vagy 2-3 keksz,
1 kanál rum.
Narancskosarak elkészítése:
A megmosott narancsot kettévágjuk, húsát kikaparjuk, és a héjakat megtöltjük a következő krémmel; a gyümölcsízt elkeverjük az apróra vágott narancsbéllel, az elmorzsolt babapiskótával vagy keksszel, a rummal, esetleg egy kevés tejszínhabbal.
A megtöltött narancsokat lehűtjük.
Tálaláskor tejszínhabbal és befőttel díszíthetjük.
<<< gyümölcsös édességek, krémek
alma-banán saláta, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Narancskosarak