Malmöi rolád

  • 2018-11-27

Malmöi rolád, Hozzávalók:
8 szelet comb vagy lapocka,
só,
fokhagyma,
bors,
2 törött babérlevél,
1 csipet rozmaring,
gyömbérpor,
olaj,
60 dkg burgonya,
1 evőkanál paradicsompüré (vagy szója).
Malmöi rolád készítése :
A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk.
A többi fűszerfélét összekeverjük, és a hússzeletekre kenjük. Felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük, és roston megsütjük. Közben grillolajjal kenegetjük. (Az olajat megsózzuk, és vízzel jól összerázzuk.) A rács alá jól megmosott, mélyen bevagdalt burgonyát rakunk, erre fog csepegni az ízletes húslé.
Lehet a szeleteket tölteni apróra vagdalt és fűszerezett szárnyas töltelékkel is.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Malmöi rolád