hu

Londoni halszelet, Halételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Londoni halszelet


Halételek

Londoni halszelet

Hozzávalók:
50 dkg tonhal,
3 tojás,
2 dl tejföl,
1 dl tej,
egy diónyi vaj,
1 kiskanál liszt,
néhány szál petrezselyem,
só,
törött bors.
Londoni halszelet elkészítése:
A vajat egy tűzálló tálban felolvasztjuk, ráfektetjük a besózott, törött borssal meghintett halszeleteket, leöntjük a tej és víz keverékével. Az egészet alufóliával befedjük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Közben keményre főzzük a tojásokat, összevagdaljuk, és simára keverjük a tejföllel és a liszttel. A hal levével fölengedjük, sűrűre forraljuk, majd visszaöntjük a halra, és a tetejét megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Pirított kenyérszeletekkel körítve tálaljuk.

töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Londoni halszelet

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből