Lasagne, Rizses és tészás egytálétel recept

  • 2018-11-27

Lasagne verde, Hozzávalók:
50 dkg liszt,
1 tojás,
20 dkg vagdalt főtt paraj,
50 dkg darált sertéshús,
1 hagyma,
1 kanál paradicsompüré,
bazsalikom,
kakukkfű (1 csipet),
só,
bors,
5 dkg reszelt sajt,
zöldpetrezselyem,
2 dl tejföl,
1 dl fehér bor,
2 evőkanál olaj.
Lasagne verde készítése :
A lisztből, tojásból a parajjal zöld színű gyúrt tésztát készítünk. Vékonyra nyújtjuk, nagy darabokra tépkedjük, majd ha megszikkadt, sós vízben kifőzzük.
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét és a fűszereket. Borral fölengedjük, és megpároljuk benne a darált húst.
A kifőtt tésztával rétegezve tűzálló tálba vagy tepsibe rakjuk. A tetejét tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőben átsütjük. almás karaj , vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek karajból készült ételek receptjei

Lasagne verde