Indiai párolt hús - Marhahús receptek

INDIAI PÁROLT HÚS, Hozzávalók:
1 kg marhahús (stefánia),
3 evőkanál liszt,
só, törött bors,
1 evőkanál Piros Arany,
curry,
fehérbors,
1 evőkanál mustár,
2 dl bor,
1 fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
2 dl olaj.
Indiai párolt hús készítése :
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd lisztbe mártva, forró olajban hirtelen megsütjük.
Teszünk hozzá egy fej apróra vágott vöröshagymát, üvegesre pároljuk.
Öntünk rá 1-2 dl bort, meghintjük fehérborssal, curryval, és fedő alatt puhára pároljuk.
Tehetünk hozzá egy evőkanál Piros Arany paprikakrémet is.
Ha a hús megpuhult, átszedjük előmelegített tűzálló tálra, mártásába egy evőkanál paradicsompürét, egy kanál mustárt keverünk, átmelegítjük, és a hússzeletekre öntjük.