hu
Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Halkrokett


Halételek

Halkrokett

Hozzávalók:
50 dkg hal,
3 tojás,
5 dkg vaj,
petrezselyem,
liszt,
zsemlemorzsa,
só,
vaj vagy olaj a sütéshez.
Halkrokett elkészítése:
Készíthetjük nyers vagy főtt halból is.
A hal húsát megdaráljuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, 2 tojást, a vajat és sót. Az anyagokat jól összekeverjük, majd kis kolbászokat formálunk belőle, s ezeket lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró vajban vagy olajban kisütjük.
Zöldsalátával tálaljuk.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Halkrokett

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből