hu
Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Halkrokett


Updated: 2017-02-21 Wiandt Gábor | Google+ | Twitter | Facebook

Halételek

Halkrokett

Hozzávalók:
50 dkg hal,
3 tojás,
5 dkg vaj,
petrezselyem,
liszt,
zsemlemorzsa,
só,
vaj vagy olaj a sütéshez.
Halkrokett elkészítése:
Készíthetjük nyers vagy főtt halból is.
A hal húsát megdaráljuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, 2 tojást, a vajat és sót. Az anyagokat jól összekeverjük, majd kis kolbászokat formálunk belőle, s ezeket lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró vajban vagy olajban kisütjük.
Zöldsalátával tálaljuk.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Halkrokett